ARTESENCA 2017

 

Un any més el club Amics de la cursa d'Artés, organitzem l'ARTESENCA, una pedalada de caràcter no competitiu que transcorre per camins i corriols del nostre poble i comarca.
 
Recorregut:
A aquesta nova edició de la nostra pedalada trobareu un recorregut de uns 35 km i diferents variants per retallar fins els 25 km aproximadament. Igualment podeu trobar corriols i senders a tots dos recorreguts , encara que es mirarà de evitar els sectors mes complicats pel recorregut mes curt. Gran part del recorregut es per corriols combinat amb pistes d'enllaç. Valoreu les vostres forces i habilitat abans d'escollir les variants llargues. Les variants curtes poden ser igualment per sender.
La senyalització es farà amb cintes de plàstic de blanc i vermell, que creiem son les mes visibles. A mes a les cruïlles on podeu retallar el recorregut es marcarà amb fletxes de dos colors diferents, groc com sempre per la llarga i blau per la curta , per que es pugui anticipar en que direcció volem anar encara que no llegim el text curta o llarga.
Reglament:
-La prova no es competitiva
-Es obligatori l'ús de casc.
-Els camins son oberts al transit, tot i que s'indicarà clarament.
-L'organització no es fa responsable dels accidents que es puguin ocasionar.
-L'organització es reserva el dret de modificar el recorregut si ho creu convenient.
-Sigueu respectuosos amb la natura i els altres participants.
-Els participants accepten que es publiqui material fotogràfic generat durant la prova, a mes del present reglament pel sol fet de participar hi.
Inscripcions:              
Limitades a 250 participants.
Anticipades a la nostre web AQUI ,amb enllaç amb  Dsport ,on es fa directament inscripció i pagament amb targeta. Fins el dia 19 d’octubre a les 24:00.
12 €  Anticipada amb llicencia que cobreixi la practica de btt.   
18 €  sense llicencia.
 8 € socis del club. Posar-se en contacte amb l'equip organitzador.
El mateix dia de la pedalada  a les 7:45 a 8:45h del mati amb recàrrec de 6 €. en tots els casos, sempre que no s’arribi abans als 250 inscrits . Es posarà a la web a partir del dia 19 si queden places .
Els menors de 18 anys tenen de presentar el dia de la pedalada una autorització signada pels pares o tutors. La podeu descarregar AQUI
Sortida:
Diumenge 22 d'Octubre a les 9 del mati davant de les pistes de tennis al carrer Montserrat.
Serveis:
-Regal per tots els participants
-Trofeu a la penya o club amb mes participants.
- Ambulància, vestuaris , renta bicis .
-Coca i xocolata a la sortida i 3 avituallaments amb esmorzar pa amb botifarra i vi a un d'ells.
 
 

 

ARTESENCA 2017