L'Artesenca 2016

 

 

Un any més el club Amics de la cursa d'Artés, organitzem l'ARTESENCA, una pedalada de caràcter no competitiu que transcorre per camins i corriols del nostre poble i comarca.

Recorregut:

A aquesta nova edició de la nostra pedalada trobareu un recorregut de uns 40 km i diferents variants per retallar fins els 20 km. Igualment podeu trobar corriols i senders a tots dos recorreguts , encara que es mirarà de evitar els sectors mes complicats pel recorregut mes curt. Es pot retallar per tantes parts llargues com es vulgui,ja que igualment s'anirà enllaçant el circuit. Gran part del recorregut es per corriols. Valoreu les vostres forces i habilitat abans d'escollir les variants llargues. Les variants curtes poden ser igualment per sender.

La senyalització es farà amb cintes de plàstic de blanc i vermell, que creiem son les mes visibles. A mes a les cruïlles on podeu retallar el recorregut es marcarà amb fletxes de dos colors diferents, groc com sempre per la llarga i blau per la curta , per que es pugui anticipar en que direcció volem anar encara que no llegim el text curta o llarga.

Reglament:

-La prova no es competitiva

-Es obligatori l'ús de casc.

-Els camins son oberts al transit, tot i que s'indicarà clarament.

-L'organització no es fa responsable dels accidents que es puguin ocasionar.

-L'organització es reserva el dret de modificar el recorregut si ho creu convenient.

-Sigueu respectuosos amb la natura i els altres participants.

-Els participants accepten que es publiqui material fotogràfic generat durant la prova, a mes del present reglament pel sol fet de participar hi.

Inscripcions:              

Limitades a 250 participants.

Anticipades a la nostre web AQUI ,amb enllaç amb  Dsport ,on es fa directament inscripció i pagament amb targeta. Fins el dia 13 d’octubre

12 €  amb llicencia que cobreixi la practica de btt.   

14 €  sense llicencia.

 8 € socis del club. Posar-se en contacte amb l'equip organitzador.

El mateix dia de la pedalada  a les 7:45 a 8:45h del mati amb recàrrec de 4 €. en tots els casos. Sempre que no s’arribi abans als 250 inscrits . Es posarà a la web a partir del dia 13 si queden places .

Els menors de 18 anys tenen de presentar el dia de la pedalada una autorització signada pels pares o tutors. La podeu descarregar AQUI

Sortida:

Diumenge 16 d'Octubre a les 9 del mati davant de les pistes de tennis al carrer Montserrat.

Serveis:

-Regal per tots els participants

-Trofeu a la penya o club amb mes participants.

- Ambulància, vestuaris , renta bicis .

-Coca i Cafè a la sortida i avituallaments amb esmorzar pa amb botifarra i vi a un d'ells.

  

 

LOGO ARTESENCA