Link del track ARTESENCA 2019: AQUÍ

 

 

Un any més el club Amics de la Cursa d'Artés organitzem l'Artesenca, una pedalada de caràcter no competitiu que transcorre pels camins i corriols del nostre poble i comarca.

 

RECORREGUT

Aquesta 29a edició hi trobareu un recorregut d'uns 38km i diferents variants on poder retallar el circuit fins als 29km aproximadament. Trobareu corriols i senders en ambdós recorreguts, tot i que es procurarà evitar que els sectors més complicats per al recorregut curt. Gran part de la pedalada transcorrerà per corriols, combinats amb pistes d'enllaç entre un i altre. Trobareu varis punts on podreu escollir entre llarga i curta perquè pogueu decidir el vostre traçat sobre la marxa. Valoreu les vostres forces i habilitats tècniques abans d'escollir entre les dues variants.

Per la senyalització del recorregut utilitzarem cintes de plàstic de colors molt visibles. A més, als punts on pogueu retallar el recorregut es marcarà de la seguent manera: cartells GROCS - Llarga / cartells BLAUS - Curta. El recorregut llarg és 100% ciclable, tot i que conté alguns punts tècnics, els quals estaran indicats amb cartells informant de la seva dificultat. Valoreu depenent del vostre nivell i decidiu si baixar amb bici o fer quatre passes a peu i continuar. Recordeu que anem a disfrutar i a gaudir d'un matí de BTT!

 

REGLAMENT

1. La prova no és competitiva

2. És obligatori l'ús de casc.

3. Els camins son oberts al trànsit, tot i que s'indicarà clarament.

4. L'organització no es fa responsable dels accidents que es puguin ocasionar.

5. L'organització es reserva el dret de modificar el recorregut si ho creu convenient.

6. Sigueu respectuosos amb la natura i amb els altres participants.

7. Tots els participants accepten que es publiqui material audiovisual generat durant la prova, a més del present reglament pel sol fet de participar-hi.

 

INSCRIPCIONS

Limitades a 250 participants.

Anticipades a la nostra web amb l'enllaç a Dsport - AQUÍ 👈🏼 Obertes fins el dia 18 d'octubre a les 23:59h (des de la web anterior es fa directament la inscripció i pagament amb targeta)

Podeu comprovar si esteu inscrits AQUÍ

Preus: 12€ - Anticipada amb llicència que cobreixi la pràctica de BTT

            15€ - Anticipada sense llicència

             8€ - Socis del club (posa't en contacte amb l'equip organitzador)

Al mateix dia de la pedalada de 7:45 a 8:45 del matí amb recàrrec de +6€ en tots els casos, sempre que no s'arribi al màxim de 250 inscrits. Indicarem a partir del dia 19 si queden places.

Tots els participants inscrits abans del 13 d'octubre, tindran el dorsal personalitzat de record i talla de samarreta assegurada.

Els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització signada pels pares o tutors el mateix dia de la pedalada. Podeu descarregar-la AQUÍ

 

SORTIDA

El diumenge 20 d'octubre a les 9h del matí davant de les pistes de tennis d'Artés (C/ Montserrat) donarem la sortida de la 29a edició de l'Artesenca BTT.

 

SERVEIS

Regal per a tots els participants

Trofeu al club/penya amb més participants

Ambulància, vestuaris, dutxa i renta bicis

Coca i xocolata a la sortida i 3 avituallaments amb esmorzar: pa amb botifarra (+ vi a un d'ells)

Cada participant rebrà una bossa corredor amb un detall de record

Sorteig de material

 

Al inscriure-us haureu de seleccionar una talla de samarreta, la cual serà l'obsequi. A la següent imatge teniu el tallatge:

talla_samarreta_artesenca_2019

 

artesenca frontartesenca back


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cartell Artesenca 2019 PatrocinadorsCartell Artesenca 2019