Socis dels amics de la cursa

El nostre club va sorgir d'un grup d'amics que, per allà els anys 80, es dedicava a córrer curses per la comarca. Després van organitzar, per la Festa Major, una cursa popular i també un cros amb participació escolar. A final dels 80 i principi dels 90, i amb la febre del mountain bike, va sorgir un grup de ciclistes. Posats d'acord, els dos grups en van crear el C.E. Amics de la cursa d'Artés.

Es van organitzar diferents proves al llarg dels anys: la milla urbana, pedalada, descens del Raval, triatló de muntanya, cros (que va substituir la milla). Actualment s'organitzen el Cros 1 de Maig i la pedalada L'Artesenca. D'altres sortides per diferents actes: Festa Major, la Marató de TV3, etc. També es fan les sortides i entrenaments cada setmana, tant a peu com en bici. A més de sortides especials a diferents curses o proves on participen un bon nombre de socis.

Més d'un centenar de socis formen part del club actualment (gener de 2015). Si voleu formar part del club, només heu d'omplir aquest formulari, i amb una petita cuota anual (10€), ja sereu socis del club. Els socis poden adquirir les equips tan de bici com de córrer. Tenen descompte a les activitats organitzades pel club. Formen part de la llista de correu del club i grups de whatsapp per comunicar-se entre tots els socis i estar al dia de les activitats.

Socis dels amics de la cursa, any 2012