Pedalada Natura en BTT d’Artés, 20-11-2005. 

Pedalada 2005 (1)

Hem tingut 198 participants (molt en línia amb el que esperàvem i els de l’any passat) que han realitzat un recorregut de 25 o 47 Km. En un principi no volíem fer-la tan llarga, però alguns senders i corriols bé que es mereixien allargar-la una miqueta per gaudir-ne d’ells.

El traçat ha estat per la carena que ens portava a la Vista Pirineu, després a la Guàrdia, els corriols en direcció al Canadell que en un moment es desviaven per sota la carretera i ens deixaven a la separació dels dos recorreguts.

Al camí més llarg hem gaudit d’una bona baixada cap al riu Calders i una esforçada pujada cap a la Serra del Vintró per a poder experimentar altres corriols i camins que ens duien a Sant Vicenç de Viladecavalls.

Després d’alguna trialera distreta de pujada-baixada agafava el camí bo fins a la pista i carretera que portava a l’esmorzar al costat de la central transformadora, al voltant dels trenta-i-tants quilòmetres.

El camí curt anava relativament paral·lel a la carretera per pistes bastant bones i connectava també al mateix lloc d’esmorzar.

Després de fer una bona botifarrada, els dos recorreguts anaven junts pel torrent del Pas de la Fura, les granges, el bosquet de les Tàpies al Pont de Cabrianes i tornaven fent una àmplia volta sota la Serra de Salavés fins a Can Vila i el poble.

En general, la gent ha arribat molt contenta dels trams pedalats, alguns s’han trobat una duresa que no s’esperaven, però que valia la pena. Pel que fa al marcatge tothom ha lloat l’abundància de senyals (tot i que sempre hi ha excepcions i algú que es queixa si ha estat ell qui s’ha perdut).

Temps gris, sense sol però sense massa fred, ideal per pedalar. Els camins estaven lleugerament enfangats per les pluges de la setmana passada, però ben assentats i sense cap excés d’aigua. 

Els participants han marxat contents i amb ganes de tornar-hi. L’organització ha agraït especialment les opinions expressades i les felicitacions rebudes dels participants, demostrant la seva satisfacció pel correcte desenvolupament de l’acte.

 

Unes fotos de la pedalada a: https://www.flickr.com/photos/amicsdelacursa/sets/72157631732788728/   

Tambe un video a:  http://youtu.be/W1CtyECX4dY 

 

Pedalada 2005 (6)Pedalada 2005 (17)