XXIV Pedalada d'Artés
 
En primer lloc agrair a tots la vostra assistència a la nostra pedalada. També a tots els  socis del club i companys la seva col·laboració aquest  dies  de preparació i el mateix dia de la prova . També molt especialment als nostres patrocinadors que sense ells tot seria molt mes difícil .

També demanar disculpes pel errors que hem tingut i mirarem de solventar en properes edicions i esperem no us desanimi a tornar.

 

Desitjar que us hagi agradat el recorregut ,dons ens va portar molt de temps i feina posar-lo a punt . Al final uns 230 amants del btt es van aplegar a la nostra trobada.

 

Teniu fotos al següent àlbum: https://plus.google.com/photos/104550549362123706525/albums/6054945936307502993?banner=pwa

 

Teniu el track aquí . Penseu que passeu per propietats privades i us poden prohibir el pas. Sigueu respectuosos amb el medi i la gent. També que  es travessa dues vegades la riera Gavarresa , actualment baixa força aigua però no trobareu ponts per travessar. En condicions normals el pot travessar encara que ens mullem una mica