Aquesta  desena edició del cros  1 de Maig a batut el record d’inscripcions tant al cros dels grans com al infantil. Pràcticament 250 atletes al cros dels grans , superant en una vintena l’any passat . Al cros infantil  195 inscrits ,uns 90 mes que l’any passat.

  El temps s’ha aguantat encara que a les 6 del mati tronava i queien  quatre gotes , que ens feia pensar que tindríem cursa sota la pluja.

 

Les classificacions son les següents : classificació general , classificació homes , classificació dones , classificació local , classificació local homes , classificació local dones .

Les classificacions infantils son les següents: classificació llar d’infants  ,classificació educació infantil , classificació cicle inicial , classificació cicle mitja , classificació cicle superior .

 

Aquí teniu els enllaços als àlbums de fotos.    Sortida , km 3 , km 4 avituallament , km 8 , km 8.5 avituallament , km 9  , arribada , pòdiums i regals , cros infantil

Fotos entrenaments previs : dimarts 27 , dijous 29.

 

Des de els Amics de la Cursa  d'Artés agraïm a tots els participants la vostra assistència. També a les ampas de les escoles Vedruna i Dr.Ferrer . A tots els amics i companys que han participat d’una manera u altre amb l’organització. I un agraïment molt especial a tots els establiments i empreses patrocinadors i col·laboradors  que han fet que el nostre cros guanyi molt en qualitat.